Europa Conference League

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με εκπλήξεις η λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Χωρίς τον Φίλιπ Μαξ και τον Λούκας Αλάριο, που έμειναν εκτός της 25μελούς λίστας, θα αντιμετωπίσει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον ΠΑΟΚ στα δύο ματς του 7ου ομίλου του Conference League.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δήλωσε στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του ο Ντίνο Τόπμελερ στην φάση των ομίλων του φετινού Conference League, όπου θα συναντήσει μεταξύ άλλων και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η 25άδα των «αετών» έχει μερικές μικρές εκπλήξεις, καθώς τόσο ο Φίλιπ Μαξ και τον Λούκας Αλάριο έμειναν εκτός αυτής και δεν θα βρεθούν στον δρόμο του «δικέφαλου του Βορρά»…

Ο μεν Γερμανός αριστερός μπακ «πληρώνει» το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά και την παρουσία τριών παικτών στην θέση του, ενώ και ο Αργεντινός επιθετικός είχε από πέρυσι ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι, μετά την κλήρωση των ομίλων, ο Μαξ φρόντισε να καλέσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τους φίλους της Άιντραχτ να πουν πως την είδαν. Για να αποδειχτεί τελικά στη συνέχεια πως κι αυτός θα… δει τα παιχνίδια από την τηλεόραση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x